Arhivirane uporabnike lahko vključite na obračunske poglede, kot so poročila, časovnice in koledar.
1. V meniju Uporabniki nastavite filter Prikaži na Arhivirane.
2. Odprite uporabnika, na zavihku Registracija delovnega časa označite Prikaži na obračunskih pogledih in kliknite Shrani.
Uporabnik bo nato prikazan na vseh pogledih enako kot aktivni uporabniki. Za izklop prikaza oznako odstranite in shranite spremembe.


