Preskoči na glavno vsebino

Arhiviranje All Hours Legacy (starejše različice)

Arhivirajte staro različico All Hours ob prehodu na novejšo verzijo.

Avtor: Marina

Dogodki in obračuni iz stare verzije niso na voljo v novi verziji All Hours, zato priporočamo, da si vso zgodovino iz starega All Hours izvozite in shranite v osebni arhiv. To najlažje storite na zavihku Obračun z akcijo Izvoz zgodovine (excel). Ko bo datoteka pripravljena jo prejmete na mail. Zaradi količine podatkov zna trajati dlje časa. ⏰

V staro različico All Hours se prijavite na spletnem naslovu: https://app.allhours.com/

Izvoženi bodo vsi podatki o vseh nearhiviranih in neizbrisanih uporabnikih.

  • V kolikor imate arhivirane zaposlene jih morate prvo odarhivirati, da bodo vključeni pri izvozu. Zaposleni ➜ Pregled arhiva ➜ Odarhiviraj zaposlene

  • Izbrisane zaposlene ni možno priklicati nazaj v sistem.

Za pomoč se obrnite na [email protected].

Ste s tem dobili odgovor na svoje vprašanje?